Over ons

Eljo Fashion is een familiezaak te Sint-Truiden die in 2016 werd opgericht. Omdat vriendelijkheid en behulpzaamheid naar de klant toe erg belangrijk is voor de zaakvoerders, helpen zij graag in het kiezen en combineren van hun artikelen, om de klant zo tevreden mogelijk te stellen. En dat alles tegen een betaalbare prijs-kwaliteit verhouding. Vrijheid voor de klant is een belangrijk gegeven in de zaak, de klant moet op een rustige manier kunnen kennismaken met de aangeboden artikelen, waarna ze steeds terecht kunnen voor verdere info en vragen bij de zaakvoerders en hun medewerkers.

Ook op de webshop zijn voor Eljo Fashion deze criteria van belang. De klant kan er 24/7 terecht om op een rustige manier kennis te maken met de producten, ze te bekijken en vergelijken, en veilig af te rekenen met een van de vele betaalmethoden. Jouw winkelervaring, zowel in onze winkel, als online, is voor Eljo Fashion heel belangrijk. Het moet dan ook fijn, bijzonder en vooral makkelijk zijn. Eljo's website is steeds onderheving aan verbetering en vernieuwing waarbij ze gebruik maakt van de modernste technieken. Bij Eljo Fashion sta jij immers als klant centraal.

Om verbetering in de winkel en webshop mogelijk te maken, hoort Eljo Fashion graag jouw feedback. Je kan hiervoor terecht op [email protected].

De bedrijfsgegevens van Eljo Fashion:

Het adres van de winkel is:
Stapelstraat 2
3800 Sint-Truiden
België
Dit is ook ons retouradres.

Het adres van ons hoofdkantoor is:
Tiensesteenweg 72c/102
3800 Sint-Truiden
België

Het BTW-nummer is: BE0649.508.139

Met al deze informatie laat Eljo je verder zelf kennismaken met de aangeboden producten en de winkel.

Veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »